Let Nature Be Our Friend

Let Nature Be Our Friend

LET NATURE BE OUR FRIEND

23.01.2023 303

LET NATURE BE OUR FRIEND adlı e twinning projesi kapsamında, öğrencilerimizle,  okulumuzun bahçesine yaz hazırlığı olarak domates, biber fide dikimi etkinliği yapıldı. Etkinlik kapsamında öğrencilerimiz, toprak ve doğa ile uğraşmanın mutluluğuna vardılar.

Emeği geçen okulumuz personeline ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

23-06-2023

24-04-2023

Projemiz Çevre Bilinci ile ilgili olup, küresel ısınma ve çevre konularını gözden geçirip,barışa ve bilime adanmış öğrencilerin dünyamızı tanıması, iklim değişikliği, küresel ısınma ve eriyen buzullar üzerine yapılan araştırmaların incelenmesi planlanmaktadır. 

Proje ile öğrencilerimize; çevre bilinci konusunda farkındalıklarını arttırma, gezegenimize sahip çıkmanın gerekliliği üzerine düşünmeleri, kendi çevrelerini ve ortak okullardaki akranlarıyla çevrelerini keşfetmeleri, genç öğrencilerin bağımsız akıl yürütme, eleştirel düşünme ve etik akıl yürütme kapasitelerini geliştirmelerine yardımcı olmak hedeflenmektedir.

Ayrıca dil becerilerini, iletişim becerilerini, Web 2.0 araçlarını kullanma becerilerini geliştirmek amaçlanmaktadır. Proje ortaklarımız; Türkiye, İtalya, Polonya ve İspanya'dan çeşitli okullardır. Projemiz Ocak ve Nisan ayları arasında farklı etkinliklerle devam edecektir.