Ortaokul Öğrencileri Matematik Yarışması

Bilgilendirme:

Yarışmamıza Edirne il genelinden özel ve resmi olarak toplam 18 farklı okul katılım gösterecektir.

Yarışmaya katılacak toplam öğrenci sayısı 198'dir. (74 öğrenci 6. Sınıf , 71 öğrenci 7.sınıf ve 53 öğrenci 8.sınıf)

Yarışma 5 Mart 2023 Pazar günü saat 10.00'da okulumuzda yapılacaktır. Toplam 7 adet farklı sınıfta kelebek dağıtım sistemine göre sınıf planları oluşturulmuştur.

Sınav sabahı zemin katta (12.sınıflar ve konferans salonu olan bölge) öğrenci kayıtları kontrol edilecek, fotoğraflı öğrenci belgeleri teslim alınacaktır. (Yarışmaya gelirken fotoğraflı ve imzalı öğrenci belgeleri ile gelmeniz önem arz etmektedir.)

Görevli öğrencilerimiz eşliğinde yarışmacı öğrencilerimiz sınıflarına çıkarılacaktır. Yarışmanın kayıt, sınıf rehberliği, gözetmenlik, ödül töreni gibi tüm aşamalarında öğretmenlerinin gözetiminde okulumuz öğrencileri (11 ve 12. Sınıf) görev alacaktır.

Sınav kitapçıkları ve optik formlar katılımcı öğrencilerimiz adına basılı olarak masasına gelecektir.

Yarışmacı öğrencilerimiz kalem, silgi ve kalemtıraşlarını yanında getirmeleri gerekmektedir. Cep telefonu yanında olan yarışmacı öğrencilerimiz cep telefonlarını kapatarak sınıf telefonluklarına bırakabilirler. Sınav esnasında öğrencinin üzerinde kesinlikle cep telefon olmamalıdır.

Sınav çıkışında kitapçıklar öğrencilerimizde kalabilir. Sadece optik formlar toplanacak olup değerlendirmeler optik form üzerinden yapılacaktır.

Bu sırada bizler misafir velilerimiz ve meslektaşlarımızla sohbet edeceğiz.

Sınav bitiminden sonra (12.00) cevap kağıtları (optik formlar) okutularak dereceye giren öğrenciler belirlenecektir.

Dereceye giren öğrencilerimiz ve ödül törenimiz saat 14.00 'te okulumuz konferans salonunda yapılacaktır.

Esenliklerle kalın, görüşmek üzere.

27.02.2023 1540

27-02-202327-02-2023