Sınavlara  Dair Merak Edilenler

Sınavlara Dair Merak Edilenler

Sayın Veliler ve Sevgili Öğrenciler;

Sınavlara  Dair Merak Edilenler,

İkinci dönem sınavlarına tercih hakları var. Bu tercih 2. Dönem sınavların tamamına girmek ya da girmemek tercihi olacak.

Sistemi bir bütün olarak düşünelim. Öğrenci sınava giriyorsa proje, performans çalışması, derse katılıma ilişkin performans puanı da olacak. Öğrenci sınava katılmak istemiyorsa, bunun anlamı birinci dönem notları ile değerlendirmeyi kabul etmek demektir. Dolayısıyla İkinci döneme ilişkin hiçbir ölçme ve değerlendirme aracı öğrenci ile ilgili kullanılmayacak, 1. Dönem notları ile başarı başarısızlık durumu değerlendirilecek.

2. dönem sınavlarına girmek istemeyen öğrencilerimizin velileri sınavlara girmek istemediğine dair dilekçeyi 21 Mayıs tarihine kadar okula teslim edecek.

Yapılacak ikinci dönem sınavlarına girmek isteyen öğrencilerin ise 2020-2021 eğitim ve öğretim yılı sonuna ilişkin iş ve işlemleri, sınavlarla birlikte diğer ölçme ve değerlendirme uygulamaları değerlendirmeye alınarak tamamlanacaktır.

Bilgilerinize

Not: Sınava girmek istemeyenlerin okula teslim etmesi gereken dilekçe daha sonra veb sayfamızda yayınlanacak.

12.05.2021 2029