Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı

23.10.2020 330

Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı

2020 -2021  Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliğimiz Olağan Genel Kurul Toplantısı 30 Ekim 2020 Cuma günü saat 14:30 da okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Toplantı, MEB Okul-Aile Birliği Yönetmeliğinin 9'uncu maddesinde istenilen çoğunluğun sağlanamaması durumunda 06 Kasım Cuma günü aynı  yerde ve saatte toplantı yeter sayısına bakılmaksızın toplantı gerçekleştirilecektir. Tüm veli ve öğretmenlerimize duyurulur.

EDİRNE SÜLEYMAN DEMİREL FEN LİSESİ

2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI

Toplantı Yeri  : Konferans Salonu