LM 3.0 Kampı İçin Davet Alan Öğrencimiz

Binlerce öğrenci arasından , makalesi ile değerlendirmeden başarıyla geçen kıymetli öğrencimiz Bilge SEVDİK, LM 3.0 kampı için davet almıştır. Kendisini içtenlikle kutluyoruz.

Tebrikler, başarılar.

10.06.2023 203

Bu yıl 3.sü düzenlenen ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Projesi olan Limitless Makers,

öğrencilere akademik girişimcilik alanında eğitim vermeyi amaçlayan ve insanlık yararına teknoloji üretim basamaklarını öğrencilerin kavramasını sağlamak adına tasarlanmış dört haftalık bir yaz kampıdır. Kamp alanı Rize'dedir.

Program kapsamında öğrencilere girişimcilik ruhu ve fikirden ürüne geçişin insanlık yararına nasıl kullanılabileceği hakkındaki gerekli bakış açısı kazandırıldıktan sonra belirlenen konu başlıkları hakkında üçer günlük uygulamalar halinde eğitimler verilerek ve öğrenciye araştırma metodları aktarılarak bilgi üretim süreçleri kavratılmaktadır.

10-06-2023